Fra idè til visjon

Vi takker så mye for tilliten ved at du har valgt å kjøpe linseredskapene fra Easy On Off. Ved å kjøpe våre produkter bidrar du til å forebygge øyelidelser, samt å bedre øyehelsen til andre mennesker over hele verden.

Jeg fikk sklerale kontaktlinser 15.12.2018. I romjulen det året, da jeg satt ved stuebordet for å ta på meg linsene med fingrene og små linseverktøy, var øynene såre og røde og jeg så frustrert og oppgitt. Så ble stearinlysene på juletreet tent, og da fikk jeg idéen. Jeg tok et litt avbrent stearinlys, la linsen på toppen og fylte den med saltvannsoppløsning, og vips så gikk linsene på, på første forsøk. Etter det har jeg fått bistand, fra gode hjelpere, til å utvikle idéen til det verktøyet du nå holder i hånden. Min hjelpsomme optometrist, Erik, fortalte meg at mange mennesker trenger en hjelpende hånd når de skal sette på linsene. Da måtte jo oppfinneren i meg utvikle et stativ til disse også. Resultatet er det lille hendige stativet du nå har kjøpt.

Visjonen er nå å hjelpe linsebrukere over hele verden, som plundrer med å håndtere sine linser, og dermed gjøre hverdagen enklere for dem.

Jeg håper og tror at verktøyene fra Easy On Off vil gjøre din hverdag litt enklere.

Bærekraft og samfunnsansvar:

Selskapet er opptatt av bærekraft, samt å vise samfunnsansvar, og har derfor vedtektsfestet følgende bestemmelse:

Når selskapet er i posisjon til å kunne foreta utdeling av utbytte, skal følgende gjelde:

Først skal 30 % av årsoverskuddet avsettes til å gi støtte til barn og unge, i inn- og utland, som har synsutfordringer, tiltak for å forebygge øyelidelser, samt til forskning på øyesykdommer.